Şirket Haberleri

• Tek Eksenli Robot (Tek Eksenli Robot), Çin'de elektrikli kayar tabla, doğrusal modül, tek eksenli sürücü, tek eksenli robot vb. Olarak da adlandırılır. Tek eksenli manipülatörler, farklı kombinasyon stilleri aracılığıyla çok eksenli kombinasyon gerçekleştirebilir, Kartezyen koordinat manipülatörleri, XYZ çok eksenli manipülatörler (XY tablosu) ve benzeri uygulamaları gerçekleştirebilir.

• LiShile şirketi 2005 yılında kurulmuştur. Sadece bir dış ticaret şirketi değil, aynı zamanda plastik enjeksiyon makinesi ve manipülatör üreticisi olan iki ofis alanı bulunmaktadır. Yıllar geçtikçe, geliştirme kavramını sürdürüyor, ürünlerimizi sürekli iyileştiriyor ve ürünlerimiz için iyi bir itibar kazanıyoruz.

• Niutou Manipülatörünün tam adı Niutou tipi üç eksenli tek kollu tek kesimli servo manipülatördür; Uygulama endüstrisi: enjeksiyon kalıplama; İşlev: çıkarma ve gömme gibi yüksek frekanslı çalışma modlarını tamamlamak için operatörü değiştirin; Niutou manipülatörü, yapısal özellikleri nedeniyle daha büyük enjeksiyon kalıplama için uygundur. Ürün çıkarılır ve donanım enjeksiyon ürününe gömülmesi gerekir; kompakt yapı, kararlı çalışma, yüksek hız ve kararlılık, Niutou robotunun öne çıkan özellikleridir.

• Ölçüm masterbatch mikseri, yeni malzemelerin, ikincil malzemelerin, masterbatch'lerin veya katkı maddelerinin otomatik oranlanması ve karıştırılması için uygundur. Bu model serisi bir DC fırçasız motor kullanır, önceden ayarlanmış bir orana göre karışır ve tamamen dijital bir mikrobilgisayar kontrol sistemi tarafından belirlenen koşullar aracılığıyla otomatik olarak dönen bir hıza dönüştürülür. Hassas vida, hammaddeyi çıkarmak için doğrudan tahrik edilir ve hata değeri ± 1%'den fazla değildir.

• Niutou robot uygulama endüstrisi: enjeksiyon kalıplama; işlev: çıkarma ve gömme gibi yüksek frekanslı çalışma modlarını tamamlamak için operatörü değiştirin; yapısal özellikleri nedeniyle, Niutou robotu, büyük boyutlu enjeksiyonla kalıplanmış ürünleri çıkarmak ve donanım enjeksiyon ürünlerini gömmek için uygundur; kompakt yapı, Sorunsuz çalışma, yüksek hız ve kararlılık, Niutou manipülatörünün öne çıkan özellikleridir.

• Manipülatör, nesneleri kavramak, taşımak veya aletleri sabit bir programa göre çalıştırmak için insan ellerinin ve kollarının belirli hareket işlevlerini taklit edebilen otomatik bir işletim cihazını ifade eder. Esas olarak üç bölümden oluşur: aktüatör, tahrik mekanizması ve kontrol sistemi. Üretimin makineleşmesini ve otomasyonunu gerçekleştirmek için insanları ağır iş gücüyle değiştirebilir ve makine imalatında, hafif sanayide ve atom enerjisinde yaygın olarak kullanılır.

• Üç eksenli servo enjeksiyon kalıplama manipülatörünün normal çalışmasını ve takviyesini sağlamak için, üç eksenli servo enjeksiyon kalıplama manipülatörünün günlük bakımı ve bakımı gereklidir.

• 500 ml süt çay bardağı kalıp içi macun sistemi referans programı

• Sürekli teslimat ve besleme hızının otomatik dağıtımı için sabit hacim ölçümü kullanan DKTJ serisi partikül ölçüm pompası, renkli masterbatch, antistatik masterbatch, alev geciktirici masterbatch, taşıyıcı olarak polyester, polipropilen, naylon vb. PP soğutma masterbatch ve modifiye masterbatch için uygundur. vb., renkli elyafları ve çeşitli modifiye edilmiş elyafları döndürmek için vidalı ekstrüderin besleme portuna az miktarda eklenir. Φ45 ~ Φ180 vida gibi çeşitli üretim kapasitelerine sahip eğirme ekipmanları ile eşleştirilebilir. İthal SANDOZ, K-TRON azaltılmış hacimli vidalı şırınga ve benzeri diğer ürünler ikame ürünleridir.

• Manipülatörün avantajları ve faydaları

Son fiyat olsun? En kısa sürede cevap vereceğiz (12 saat içinde)

Gizlilik Politikası